POETAS 2017

27 i 28 de maig. Matadero Madrid

lacosta

El festival POETAS va atreure l’any passat a m√©s de 10.000 persones durant els dos dies del festival. Aquest any torna a Matadero,¬†el 27 i 28 de maig, amb un complet programa art√≠stic que reunir√† en un mateix cap de setmana a poetes, m√ļsics, cantants, artistes pl√†stics, humoristes, pintors, djs, escriptors, fot√≤grafs, directors de cinema, performers i editorials, a m√©s de tot un conjunt d’instal¬∑lacions, tallers i activitats per a tots els p√ļblics.

Aquest any el festival comptar√† amb un cartell de luxe:¬†Isidoro Valc√°rcel Medina, Esther Ferrer, Ra√ļl Zurita, Nacho Vegas, Gabo Ferro, Noiserv, Gerardo Grande, L’Orquesta de Poetas, Marco Giovenale, Martin Gubbins i Milagros Abalo, Los Ganglios,¬†Alberto Santamar√≠a, Ben Clark, Carlos Pardo, Enrique Falc√≥n, Ernesto Castro, Ignatius Farray, Indi-Gestes, Jansky, Javier Gallego Crudo & Seward, Variedades Azafr√°n¬†i l’espectacle infantil Pollopopoes√≠a.

Un ampli i complet programa que reunir√† a artistes d’Espanya, Argentina, Xile, It√†lia, M√®xic i Portugal i que segueix apostant per una programaci√≥ ecl√®ctica que barreja poetes, m√ļsics i bandes que donen gran import√†ncia a les lletres i artistes m√©s propers a la performance, a l’art d’acci√≥ i a l’humor.

POETAS¬†donar√† el treta de sortida¬†el divendres 26 de maig¬†a les¬†20h¬†amb una festa de benvinguda¬†al¬†Caf√© Berl√≠n¬†amb una actuaci√≥ especial de l’artista¬†Ajo¬†juntament amb el guitarrista de¬†flameno¬†Paco Soto.¬†Una festa de bienvenida per a tots els¬†poetes¬†i editors i p√ļblic en general.

x

DOSSIER DE PREMSA (CASTELLÀ)

HORARIS

EDITORIALSX

XX

FOTOGRAFIES

 

 

VIDEOS