POETAS 2017

27 i 28 de maig. Matadero Madrid

lacosta

El festival POETAS va atreure l’any passat a mĂ©s de 10.000 persones durant els dos dies del festival. Aquest any torna a Matadero, el 27 i 28 de maig, amb un complet programa artĂ­stic que reunirĂ  en un mateix cap de setmana a poetes, mĂșsics, cantants, artistes plĂ stics, humoristes, pintors, djs, escriptors, fotĂČgrafs, directors de cinema, performers i editorials, a mĂ©s de tot un conjunt d’instal·lacions, tallers i activitats per a tots els pĂșblics.

Als primers artistes ja confirmats Isidoro ValcĂĄrcel Medina, Esther Ferrer, RaĂșl Zurita, Nacho Vegas i Los Ganglios, se li uneixen Alberto SantamarĂ­a, Ben Clark, Carlos Pardo, Enrique FalcĂłn, Ernesto Castro, Ignatius Farray, Indi-Gestes, Jansky, Javier Gallego Cru & Seward i l’espectacle infantil PollopopoesĂ­a.

I tambĂ© internacionals com Gabo Ferro, Noiserv, Gerardo Grande, L’Orquesta de Poetas, Marco Giovenale, Martin Gubbins i Milagros Abalo. Un ampli i complet programa que reunirĂ  a artistes d’Espanya, Argentina, Xile, ItĂ lia, MĂšxic i Portugal i que segueix apostant per una programaciĂł eclĂšctica que barreja poetes, mĂșsics i bandes que donen gran importĂ ncia a les lletres i artistes mĂ©s propers a la performance, a l’art d’acciĂł i a l’humor.

x

NOTA DE PRENSA

X

XX

FOTOGRAFIES

 

 

VIDEOS