PETITET I LA SEVA RUMBA SIMFÒNICA

Dimarts 17 d'octubre. Gran Teatre del Liceu

lacosta

Petitet i la seva rumba simf√≤nica pugen a l’escenari del Liceu el proper 17 d’octubre.¬†Petitet podr√† complir la promesa que va fer a la seva mare el dia que va morir: portar la seva rumba simf√≤nica a un gran teatre de Barcelona. I ser√† a l’escenari del Gran Teatre del Liceu.

Petitet √©s fill de Ram√≥n El Huesos, m√≠tic palmero de la banda de Peret. Ve√≠ del carrer de la Cera del barri del Raval de Barcelona, fa uns anys va crear la seva banda de rumba i simf√≤nica (l’Orquestra¬†Simf√≤nica de Rumba del Raval) formada per 27 m√ļsics. Per al concert del Liceu se’ls hi sumar√† l’Orquestra Simf√≤nica del Gran Teatre del Liceu, fet que el far√† encara m√©s emotiu i especial.

Una actuaci√≥ imprescindible per als amants de la rumba amb maj√ļscules que comptar√† a l’escenari amb la col¬∑laboraci√≥ de grans m√ļsics i amics de Petitet com Joan Albert Amarg√≥s, Chicuelo, Carles Benavent, Kitflus, El Grana√≠no¬†i Lucrecia, entre d’altres.¬†Un altre fet que el far√† √ļnic √©s que¬†es far√† l’enregistrament del concert per al film que est√† rodant des de fa un any i mig el director de cinema¬†Carles Bosch (Petitet. Rumba pa‚Äôti) i que ser√† el gran final de la pel¬∑l√≠cula. Aquesta s’estrenar√† durant el primer trimestre del 2018.

NOTA DE PREMSA РCATALÀ

DOSSIER DE PREMSA РCATALÀ

.

FOTOGRAFIES
VIDEOS