PARADISE de Nico&Sunset

De l'11 d'octubre al 5 de novembre. Teatre Poliorama

lacosta

L’11 d’octubre torna per fer temporada a Barcelona Paradise una comèdia de Nico&Sunset que es podrĂ  veure fins el 5 de novembre al Teatre Poliorama. Paradise estĂ  escrit i dirigit per Nico&Sunset (Oriol Vila i Raquel Salvador) i en el repartiment compta amb Albert BarĂł, Albert Busquets, Elisabet Casanovas, Adrian Grösser i Albert Salazar.

Una comèdia que ens parla de la famĂ­lia, de la soledat i de l’amor i que explica tres històries que passen en un mateix espai, l’habitaciĂł d’un prostĂ­bul: ‘El Paradise’. L’escenari idoni que proporciona la tensiĂł necessĂ ria per a uns personatges a la recerca del seu paradĂ­s perdut. Un lloc on la consciència i l’inconscient es barregen amb una gran confusiĂł.

Paradise Ă©s una producciĂł de Nico&Sunset Productions, El Terrat i Tricicle i compta amb la col·laboraciĂł de Singlot Festival i La Sala Teatre de RubĂ­ i es podrĂ  veure fent temporada a Barcelona de l’11 d’octubre al 5 de novembre al Teatre Poliorama.

X

NOTA DE PREMSA – CATALĂ€

DOSSIER DE PREMSA – CATALĂ€

XX

FOTOGRAFIES

 

VIDEOS

Warning: file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /usr/home/lacosta.cat/web/wp-content/plugins/gallery-video/Front_end/video_gallery_front_end_view.php on line 2020 Warning: file_get_contents(http://vimeo.com/api/v2/video/225068145.php): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /usr/home/lacosta.cat/web/wp-content/plugins/gallery-video/Front_end/video_gallery_front_end_view.php on line 2020
Warning: file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /usr/home/lacosta.cat/web/wp-content/plugins/gallery-video/Front_end/video_gallery_front_end_view.php on line 2020 Warning: file_get_contents(http://vimeo.com/api/v2/video/225068192.php): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /usr/home/lacosta.cat/web/wp-content/plugins/gallery-video/Front_end/video_gallery_front_end_view.php on line 2020