MOSTRA DE CINEMA ITALIÀ DE BARCELONA

Del 15 al 19 de desembre. Cines Verdi · Barcelona

lacosta

Torna la cita anual amb el millor cinema itali√† collita d’aquest 2017 i que encara no s’ha estrenat en cinemes al nostre pa√≠s.

Entre el 15 i el 19 de desembre se celebra als Cines Verdi la sisena edició de la MCIB, la Mostra de Cinema Italià de Barcelona.

La¬†Secci√≥ Oficial¬†la conformen¬†8 films:¬†Amori che non sanno stare al mondo¬†de Francesca Comencini¬†(distribu√Įdora Cinemaran);¬†Il contagio¬†de Matteo Botrugno i Daniele Coluccini;¬†Il cratere¬†de Silvia Luzi i Luca Bellino;¬†Dove cadono le ombre¬†de Valentina Pedicini¬†(distribu√Įdora Cinemaran);¬†Easy¬†d’Andrea Magnani;¬†L’equilibrio¬†de Vincenzo Marra;¬†Fortunata¬†de Sergio Castellitto¬†(distribu√Įdora Savor)¬†i el film d’animaci√≥¬†Gatta Cenerentola¬†d’Alessandro Rak, Ivan Cappiello, Marino Guarnieri i Dario Sansone.

Les projeccions especials d’aquesta edici√≥ de la MCIB s√≥n¬†Ammore e malavita¬†d’Antonio i Marco Manetti¬†(Premi CSCI d’Honor) i¬†Moglie e marito¬†de Simone Godano¬†(distribu√Įdora Selectavision).

El repte de la MCIB¬†√©s el de convertir Barcelona en una plataforma privilegiada per a la difusi√≥ del millor cinema itali√† a Espanya. L’entrada a les sessions √©s gratu√Įta, per√≤ amb aforament limitat.¬†Proposa una f√≥rmula √ļnica en el panorama cinematogr√†fic,¬†degut a¬†qu√® les pel¬∑l√≠cules que s’hi¬†projecten representen una selecci√≥ del millor cinema itali√† que ha passat per grans festivals de cinema com ara Berl√≠n, Cannes, Locarno, Ven√®cia, Tokio i¬†Toronto, entre d’altres i que encara no han estat estrenades al nostre pa√≠s.

Enguany la meitat¬†dels films de la MCIB seran pre-estrenes¬†ja que tenen distribuci√≥ a Espanya i es podran veure als cinemes durant el 2018.¬†La MCIB tamb√© aposta per portar a tots els directors i/o actors principals de les pel¬∑l√≠cules per tal que les puguin presentar personalment al p√ļblic de Barcelona, fet que fa que la mostra sigui¬†molt m√©s especial i singular.

NOTA DE PREMSA

DOSSIER DE PREMSA

CATÀLEG

XX

FOTOGRAFIES

 

VIDEOS