IF (L’√öLTIM DESIG) – CIA VERO CENDOYA

Del 25 de gener al 18 de febrer. Sala Atrium

lacosta

Cia Vero Cendoya presenta el seu darrer espectacle¬†IF (L’√ļltim desig) a la Sala Atrium de Barcelona

La companyia¬†Vero Cendoya¬†presenta a la¬†Sala Atrium¬†el seu darrer espectacle de dansa – teatre¬†IF (L’√ļltim desig)¬†dirigit per la pr√≤pia Vero Cendoya, inspirat en un text de la periodista i escriptora Natza Farr√© i creat i interpretat per Vero Cendoya, Alba Florejachs i Gloria Sirvent.

Despr√©s del gran √®xit de la seva anterior proposta, La Partida¬†(Premi de la Cr√≠tica 2015, Premi Moritz de Fira de T√†rrega 2015 i¬†finalista als Premis Max¬†a Millor Coreografia i Millor Espectacle de Carrer), la performer, core√≤grafa i pintora Vero Cendoya presenta¬†IF (L’√ļltim desig), amb creaci√≥ i interpretaci√≥ d’Alba Florejachs, Gloria Sirvent i ella mateixa.

Tres dones, tres germanes, tornen al c√†mping on varen¬†passar els estius de la seva infantesa amb el prop√≤sit de complir l‚Äôultim desig de la seva mare: ser enterrada al lloc¬†on han compartit tants moments.¬†L‚Äôescenari convertit en un decadent c√†mping intemporal. Un univers en el qual el moviment i la paraula es barregen d‚Äôuna manera total, al servei d‚Äôuna dramt√ļrgia centrada en el tema dels desitjos.

IF (L‚Äô√ļltim desig) √©s una proposta en to de com√®dia √†cida, amb un humor que toca extrems;¬†entre la sensibilitat que nom√©s la po√®tica del moviment pot reflectir¬†i la quotidianitat m√©s immediata que empodera la paraula.

Vero Cendoya reuneix¬†un equip de luxe per a construir IF (L‚Äô√ļltim desig): els escen√≤grafs Sebasti√† Brosa i¬†Sergi Corbera, el disseny¬†de llums de la Sylvia Kuchinow, el vestuari de la Laura Garcia i la creaci√≥ i interpretaci√≥ compartida amb l’Alba Florejachs i la Gloria Sirvent.

IF (L‚Äô√ļltim desig) est√† inspirat en la est√®tica i continguts de l’on√≠ric m√≥n del pintor Mark Ryden i¬†amb refer√®ncies al cinema de Wess Anderson. Els textos i la dramat√ļrgia de la periodista i escriptora Natza Farr√© serveixen de punt de partida per¬†una com√®dia negra, amb to sat√≠ric, que tracta temes tab√ļ des de la m√©s ferotge normalitat.

L’espectacle¬†IF (L’√ļltim desig)¬†es presentar√† a la sala Atrium del 25 de gener al 18 de febrer. La companyia despr√©s seguir√† a la cartellera de la ciutat amb el seu multipremiat¬†La Partida,¬†que es podr√† veure per primer cop en un recinte tancat. Ser√† al¬†Mercat de les Flors del 23 al 25 de febrer.

NOTA DE PREMSA EN CATALÀ

NOTA DE PREMSA EN CASTELLÀ

FOTOGRAFIES