LOST&FOUND MARKET

18 de juny. Moll de la Fusta. Barcelona

lacosta

Amb la seva edició número 29, Lost&Found Market vol celebrar l’arribada del bon temps i la proximitat de l’estiu davant del mar. Una nova cita pels amants del vintage per a descobrir infinitat d’objectes antics, bells i diferents, en l’ambient festiu i esperit que caracteritza aquest mercat únic a la ciutat.

El Lost&Found Market celebrarà, per primera vegada, una edició al Moll de la Fusta de Barcelona, un espai més diàfan, gran i cèntric que permet visitar amb més comoditat de totes les parades del mercat.

La celebració del mercat es completarà amb amb múisca, sessions de djs, activitats i la millor gastronomia foodtruck de la ciutat.

El Lost&Found Market va nèixer fa gairebé 10 anys a Barcelona amb la voluntat d’oferir un espai relacional i popular inspirat en altres iniciatives globals d’intercanvi i compra-venda directa. El projecte segueix l’estela de reconeguts exemples com el famós mercat bohemi de Marche aux Puces de Paris, Portobello Market de Londres o Flohmarkt am Mauerpark de Berlin entre otros entre d’altres.

La creativitat dels venedors, l’aposta per un ambient festiu i el seu model de consum sostenible fan del Lost&Found Market un esdeveniment amb una personalitat única. En els darrers anys, l’espectacular increment de públic assistent, els nombrosos llocs de venda per edició i la seva creixent repercussió a les xarxes socials l’han convertit en un projecte singular dins el panorama nacional.

x

FOTOGRAFIES

 

VIDEOS