LOS VECINOS DE ARRIBA

De l'11 al 29 d'octubre. Teatre Condal (Barcelona)

lacosta

Los vecinos de arriba de Cesc Gay torna a Barcelona amb la seva versiĂł castellana al Teatre Condal. L’espectacle ve precedit d’un gran èxit en les dues temporades que ha realitzat a Madrid (Teatro de La Latina i Teatro Bellas Artes) i en l’extensa gira en territori espanyol. Protagonitzada per Eva Hache, Maria Lanau, Josep Julien i Andrew Tarbet es podrĂ  veure a Barcelona del 11 al 29 d’octubre.

Los vecinos de arriba és el primer espectacle teatral que ha escrit i dirigit el director de cinema Cesc Gay. Una comèdia que reflexiona sobre la vida en parella i la sexualitat a travĂ©s de dues parelles que viuen al mateix edifici. Un text fresc i Ă gil amb el qual Cesc Gay toca amb ironia i humor temes com la convivència, la valentia, el sexe, l’amor i l’aparença.

La versió catalana (Els veïns de dalt) la van veure prop de 75.000 espectadors en dues temporades al Teatre Romea de Barcelona i durant la gira per Catalunya.

Actualment, s’està fent, també, una producció argentina al Teatro Metropolitan de l’avinguda Corrientes de Buenos Aires, dirigida per Javier Daulte i protagonitzada per Diego Peretti i Florencia Peña. 

Los vecinos de arriba ha comptat amb l’assistència de més de 105.000 espectadors.

X

NOTA DE PREMSA – CATALĂ€

DOSSIER DE PREMSA – CASTELLĂ€

x

TRĂ€ILER TV

IMATGES ESPECTACLE

PASSI DE GRĂ€FICS: DIMARTS 10 D’OCTUBRE, 16:30h (Teatre Condal)

X

FOTOGRAFIES