LA FIRA DE CERVESES DEL POBLENOU

7, 8 i 9 de juliol. Barcelona

lacosta

La Fira¬†de Cerveses¬†del Poblenou mostrar√† m√©s de 200 varietats de cervesa en la seva sisena edici√≥ i¬†tindr√† lloc el 7, 8 i 9 de juliol al Parc del Poblenou (Barcelona).¬†Un esdeveniment pioner dins la cultura cervesera artesana a Barcelona que l’edici√≥ passada va acollir m√©s de 25.000 visitants.¬†El principal objectiu de La Fira √©s apropar la cervesa de qualitat als consumidors, promovent el producte local i mostrant el millor del panorama nacional i internacional.

Una de les grans novetats d’aquesta sisena edici√≥ de La Fira de Cerveses del Poblenou √©s la incorporaci√≥ d’una zona de¬†‘brew pub’, que s√≥n bars que produeixen la seva pr√≤pia cervesa en el seu¬†mateix local. Una tend√®ncia dintre del sector i que enguany comptar√† amb 5 representats dins la Fira:¬†Black Lab, Garage, NaparBCN, BarnaBrew y Brewpub Le Sec.

Un dels trets diferencials d’aquesta fira √©s el fet que hi assisteixen els productors de les cerveses (no els distribuidors) i s√≥n ells mateixos qui expliquen als assistents com fabriquen i produeixen les seves cerveses.¬†El dissabte 8 de juliol, en el marc de la Fira, se¬†celebrar√† el lliurament de premis del III Campionat Nacional de Cerveses, per a guardonar les millors cerveses produ√Įdes comercialment dintre de l’estat espanyol. La passada edici√≥ s’hi varen presentar al voltant de 180¬†cerveses diferents.

Per a cada edici√≥ de la Fira¬†es crea una cervesa especial que nom√©s es pot tastar durant els tres dies de l’esdeveniment¬†i que cada any¬†√©s produ√Įda per una cerveseria diferent. Per a la cervesa d’aquest any els productors s√≥n Mala Guissona, d’Euskadi, en col¬∑laboraci√≥ amb Free Lions d’It√†lia.¬†Totes les cerveses de La Fira es serveixen en un got de vidre fabricat per¬†Spiegelau, especialista en la fabricaci√≥ de gots de cristall per a tastos de cervesa.

Completen l’oferta de la Fira xerrades i confer√®ncies adre√ßades a professionals del sector, presentacions a c√†rrec de mestres cervesers i experts,¬†tastos de cerveses, gastronomia amb 12 foodtrucks (Muns, Reina Croqueta, The Big Whim, Mosquito, Masala 73, Pulponeta, Eureka, Sambarilove, Mandonga, Pebre Negre, Fuxia y Balius) i actuacions musicals i dj (una programaci√≥ a c√†rrec de Miguelito Superstar de la Fundaci√≥n Tony Manero).

FOTOGRAFIES

 

VIDEOS