GAUDĂŤ EXHIBITION CENTER

Juny 2018 Barcelona

lacosta

Una de les majors aportacions de l’espai expositiu Gaudí Exhibition Center, i un dels seus atractius mĂ©s cridaners, Ă©s la possibilitat de conèixer la vida i obra de l’arquitecte catalĂ  en realitat virtual. Per això, Samsung, el col·laborador tecnològic del Museu des del 2015, dotarĂ  l’espai de tres nous llocs equipats amb dispositius Samsung (Galaxy S8, ulleres Gear VR i auriculars) i renovarĂ  el seu contingut multimèdia, que permetent al visitant endinsar-se i conèixer de primera mĂ  el llegat d’aquest inimitable arquitecte.
Els continguts digitals del museu s’han renovat amb noves imatges en 360Âş de la Cripta, Colònia GĂĽell, Museu GaudĂ­, Casa MilĂ , Casa Bellesguard, Parc GĂĽell o Casa Vicens. TambĂ© s’ha creat una animaciĂł en realitat virtual, que explica de manera singular la vida d’Antoni GaudĂ­.

A mĂ©s d’aquests nous continguts, el museu comptarĂ  amb noves tablets Galaxy View que formen part del recorregut que realitza el visitant, creant aixĂ­ un espai mĂ©s tecnològic i interactiu. Com a assessor i soci tecnològic d’aquest museu, Samsung ha dotat durant aquests anys l’exposiciĂł “Passejant amb GaudĂ­” amb l’Ăşltima tecnologia LFD per a gran format, solucions de videowall, tecnologia de realitat augmentada i continguts interactius per a l’app amb guia multimèdia instal·lada a les tablets que utilitza el pĂşblic.

Un altre dels nous projectes creats és una aplicaciĂł de consulta instal·lada al museu, amb la qual els visitants podran informar-se sobre com planificar la seva ruta de GaudĂ­ a Barcelona i els hi permetrĂ  beneficiar-se de descomptes en la compra d’entrades als edificis de GaudĂ­ o adquirir-les anticipadament.

En clar homenatge a la inconfusible obra del geni catalĂ , Samsung ha volgut permetre als seus usuaris vestir els seus dispositius amb les obres d’Antoni GaudĂ­. AixĂ­, Samsung presenta les noves esferes per als seus wearables Gear S2, S3 i Sport inspirades en les formes i colors de les vidrieres amb les que el geni del modernisme catalĂ  engalanava les seves mĂ­tiques obres. A mĂ©s dels seus rellotges, Samsung i el museu tambĂ© presenten per smartphone un tema inspirat en l’obra de l’artista catalĂ  amb imatges de la Casa BatllĂł de l’arquitecte.

NOTA DE PREMSA CAT

FOTOGRAFIES