FESTIVAL SECO 2018

Del 12 al 15 d'abril Poble-sec (Barcelona)

lacosta

El festival¬†SECO 2018 reuneix¬†al Poble-sec¬†bandes i artistes locals i internacionals amb la complicitat del teixit social i cultural del barri.¬†SECO 2018 desplega un potent programa de concerts, arts esc√®niques, cinema amb m√ļsica en viu, gastronomia i arts visuals del 12 al 15¬†d’abril al barri barcelon√≠ del Poble-sec.

La tercera edici√≥ del festival consolida el seu car√†cter comunitari,¬†involucrant associacions i entitats ciutadanes¬†i ampliant les col¬∑laboracions amb les sales de concerts, galeries i agents culturals locals.¬†Els jardins de les Tres Xemeneies¬†s’erigeixen com a¬†eix¬†festiu i acullen¬†la celebraci√≥ d’un¬†dinar popular el diumenge 15 amb actuacions en viu de m√ļsica i dansa.

El festival SECO¬†√©s una iniciativa d’Ojoquenosven,¬†un col¬∑lectiu gestat al barri amb la vocaci√≥ de dinamitzar-lo¬†promovent els artistes locals i convidant-ne d’internacionals per gaudir-ne de forma col¬∑lectiva i en fam√≠lia.

La tercera edici√≥ de SECO – FESTIVAL ITINERANT DE M√öSICA I ARTS ESC√ąNIQUES DE POBLE SEC renova els vincles amb les sales amigues del barri i amplia espais de programaci√≥,¬†amb els jardins de les Tres Xemeneies¬†com a eix festiu.¬†Aquesta celebraci√≥ art√≠stica¬†convoca ciutadans i agents culturals per viure¬†de forma col¬∑lectiva i familiar el treball de creadors¬†locals i internacionals.

Els¬†jardins de les Tres Xemeneies¬†s√≥n l’escenari d’una intensa jornada musical, diumenge 15, amb actuacions de les formacions vinculades al barri¬†COCANHA¬†(Fran√ßa),¬†KOU KERI KOU(Barcelona),¬†LUISTOFELES¬†(Xile/Barcelona) i¬†TILL APRIL¬†(Barcelona).

La¬†Sala¬†Upload¬†se suma aquest any al projecte i¬†acull les bandes convidades¬†FASENUOVA(Ast√ļries),¬†KINEMATIK¬†(Beirut),¬†FILASTINE & NOVA¬†(Mal√†sia/EUA) i¬†LA MINOR¬†(R√ļssia),¬†mentre que els espais d’art¬†Catascopio,¬†Tinta Invisible¬†i¬†Porta Roja¬†renoven la seva implicaci√≥¬†i exposen¬†les tres iniciatives d’arts visuals que donen el tret de sortida del festival,¬†dijous 12.

NOTA DE PREMSA РCATALÀ

NOTA PRENSA – CASTELLANO

FOTOGRAFIES