FESTIVAL REVELA’T

Del l'11 al 27 de maig. Vilassar de Dalt.

lacosta

Revela’T¬†√©s el Festival de Fotografia Anal√≤gica que se celebra anualment a diferents espais de Vilassar de Dalt. Una trobada que acull exposicions, tallers, confer√®ncies i visites guiades amb els propis autors, aix√≠ com m√ļsica i d‚Äôaltres activitats paral¬∑leles al voltant del m√≥n de la fotografia anal√≤gica.

El festival Revela’T s’ha convertit en els darrers cinc anys en un esdeveniment d¬īinnovaci√≥ cultural i referent internacional en el m√≥n de la fotografia anal√≤gica. Sobre aquest eix s¬īhan anat perfilant exposicions, seminaris, intercanvis i venda de material i obra gr√†fica, amb una participaci√≥ de m√©s 12.000 persones en l¬īedici√≥ del 2017.

La sisena edici√≥ del festival Revela’T, tindr√† lloc entre l’11 i el 27 de maig i es presenta sota el lema ‚ÄúOdisseys‚ÄĚ, remetent a la L’Odissea d’Homer.¬†El festival vol apropar¬†al p√ļblic projectes fotogr√†fics de llarga durada¬†que esdevenen viatges creatius i personals plens d’aventures, de la m√† d’artistes com¬†Jeff Bridges (EEUU), Ferran Freixa (Catalunya), Ariko Inaoka (Jap√≥), Ryan Wiedeman (EEUU) o Alejandro Chaskielberg (Argentina), entre d’altres.

Quasi 30 exposicions que es podran gaudir durant tot el festival, que, a més a més, ofereix nombroses i interessants activitats. El cap de setmana principal, del 25 al 27 de maig, hi haurà fira comercial, market de venda directa d’obra, xerrades, demostracions, etc. El cap de setmana anterior, del 18 al 20 de maig, també estará ple d’activitats, enfocades sobretot al fotollibre i al cinema.

Aquest 2018 el Festival de Fotografia Anal√≤gica redobla tamb√© la seva connexi√≥ amb Barcelona amb l’OFF¬†Revela’T,¬†fent-se present a 13 galeries de la capital amb un total de 20 exposicions, a m√©s de diverses activitats.

En la seva vessant de creaci√≥, el Revela’T 2018 consolida la Resid√®ncia de Creaci√≥ i Experimentaci√≥ Fotogr√†fica i inicia el projecte ‚ÄúFot√≤grafs en resid√®ncia‚ÄĚ. Des d‚Äôuna perspectiva social i cultural, enguany es dur√† a terme un projecte de FotoTer√†pia, m√©s enll√† de les ja habituals visites escolars durant els dies del festival.

x

NOTA DE PREMSA EN CATALÀ

NOTA DE PREMSA EN CASTELLÀ

x

FOTOGRAFIES

 

VIDEOS