FESTIVAL REVELA’T

Del l'11 al 27 de maig. Vilassar de Dalt.

lacosta

Revela’T és el Festival de Fotografia Analògica que se celebra anualment a diferents espais de Vilassar de Dalt. Una trobada que acull exposicions, tallers, conferències i visites guiades amb els propis autors, així com música i d’altres activitats paral·leles al voltant del món de la fotografia analògica.

El festival Revela’T s’ha convertit en els darrers cinc anys en un esdeveniment d´innovació cultural i referent internacional en el món de la fotografia analògica. Sobre aquest eix s´han anat perfilant exposicions, seminaris, intercanvis i venda de material i obra gràfica, amb una participació de més 12.000 persones en l´edició del 2017.

La sisena edició del festival Revela’T, tindrà lloc entre l’11 i el 27 de maig i es presenta sota el lema “Odisseys”, remetent a la L’Odissea d’Homer. El festival vol apropar al públic projectes fotogràfics de llarga durada que esdevenen viatges creatius i personals plens d’aventures, de la mà d’artistes com Jeff Bridges (EEUU), Ferran Freixa (Catalunya), Ariko Inaoka (Japó), Ryan Wiedeman (EEUU) o Alejandro Chaskielberg (Argentina), entre d’altres.

Quasi 30 exposicions que es podran gaudir durant tot el festival, que, a més a més, ofereix nombroses i interessants activitats. El cap de setmana principal, del 25 al 27 de maig, hi haurà fira comercial, market de venda directa d’obra, xerrades, demostracions, etc. El cap de setmana anterior, del 18 al 20 de maig, també estará ple d’activitats, enfocades sobretot al fotollibre i al cinema.

Aquest 2018 el Festival de Fotografia Analògica redobla també la seva connexió amb Barcelona amb l’OFF Revela’T, fent-se present a 13 galeries de la capital amb un total de 20 exposicions, a més de diverses activitats.

En la seva vessant de creació, el Revela’T 2018 consolida la Residència de Creació i Experimentació Fotogràfica i inicia el projecte “Fotògrafs en residència”. Des d’una perspectiva social i cultural, enguany es durà a terme un projecte de FotoTeràpia, més enllà de les ja habituals visites escolars durant els dies del festival.

NOTA DE PREMSA EN CATALÀ

NOTA DE PREMSA EN CASTELLÀ

FOTOGRAFIES

 

VIDEOS