ESPAI SOCIETAT OBERTA

Dijous 15 de març Barcelona

lacosta

Neix l’Espai Societat Oberta, un lloc de trobada i d’accés gratuït que es posa a disposició de l’activisme, l’educació, el debat democràtic i la creació artística per als Drets Humans i les llibertas civils, a la seu d’Open Society Foundations a Barcelona. Open Society Foundations, l’organització filantròpica més gran del món en aquests temes i fundada per George Soros l’any 1984, administra l’espai i el posa a disposició d’activistes i organitzacions locals que busquen connectar amb els ciutadans, les comunitats i els moviments de Barcelona.

També ofereix oportunitats per descobrir i involucrar-se amb el treball que Open Society Foundations desenvolupa a tot el món. L’Espai està concebut com un lloc obert per exhibir projectes artístics, culturals i socials; un punt de trobada per a la societat civil; i un espai segur on posar idees en comú.

L’Espai Societat Oberta busca consolidar a Barcelona un lloc obert al debat i empoderador al voltant dels Drets Humans i les llibertats civils, que connecti agents locals i la xarxa internacional de l’Open Society Foundations. I així esdevenir un hub de connexió entre professionals, activistes i organitzacions al voltant d’aquestes temàtiques, reconegut per l’obertura a tractar temes poc habituals en altres fòrums i per la contribució a l’empoderament de professionals i agents locals.

Els agents amb qui vol establir aliances són entitats i activistes locals, professionals de la comunicació i de l’àmbit educatiu i jurídic, i entitats i professionals internacionals vinculats a la xarxa de la OSIFE (Fundació per a la Promoció de la Iniciativa per a una Societat Oberta a Europa), tots ells involucrats en l’àmbit dels drets humans i les llibertats civils.

FOTOGRAFIES