EL MÉS PETIT DE TOTS

De l'11 al 26 de novembre.

lacosta

Entre el 11 i el 26 de novembre tindrĂ  lloc la 13a ediciĂł d’El MĂ©s Petit de Tots, el festival d’arts escèniques dedicat a nens entre els 0 i 5 anys. Un any mĂ©s, el festival s’estĂ©n per tot el territori i se celebrarĂ  a 11 ciutats i 14 teatres mostrant els millors espectacles internacionals i contemporanis destinats a aquesta franja d’edat. La directora del Festival, EulĂ lia Ribera, reivindica que “el festival Ă©s un espai per acompanyar els nens a desenvolupar l’esperit crĂ­tic i el sentit comĂş. És un Ă mbit de llibertat de pensament. I això ens porta a aquesta nova mirada que busquem, aquesta altra manera de viure“.

El Més Petit de Tots és un festival de referència, singular i únic, que programa peces que difícilment es poden veure a cartelleres teatrals convencionals, on els espectacles per als més petits de la casa no sempre hi tenen cabuda. Aposta per espectacles de gran qualitat creats i pensats per als més petits, però que emocionen a tots els públics, amb una durada i una concepció de l’espai diferents, aforaments reduïts i on tot es viu molt intensament. Durant el festival els nens podran gaudir dels diferents llenguatges de les arts escèniques com la música, el teatre, la dansa, l’audiovisual, el circ I, sobretot, el joc.

Igual que el pĂşblic a qui va dirigit, el festival Ă©s molt exigent a l’hora de triar els espectacles que s’hi presenten i selecciona el millor que es produeix a nivell internacional i al nostre paĂ­s. TambĂ© dĂłna suport a creadors, de manera que aquest any destaquen les creacions de la companyia Anna Roca, d’EfĂ­mer i de Montse Roig.

x

NOTA DE PREMSA (CATALĂ€)

NOTA DE PRENSA (CASTELLANO)

X

FOTOGRAFIES

 

VIDEOS