ABONAMENT ANUAL. CINEMES GIRONA

Del 6 al 31 de juliol. Cinemes Girona (Barcelona)

lacosta

Els Cinemes Girona posen a la venda 1.000 abonaments anuals a un preu molt econòmic, 59 euros per tot un any de cinema. Aquesta Ă©s la cinquena vegada que els coneguts cinemes de l’Eixample de Barcelona duen a terme aquesta iniciativa, amb la que fan assequible l’accĂ©s al cinema, recuperen pĂşblic jove i mantenen una sala 100% independent. 

El carnet permet accedir a totes les sessions de qualsevol de les tres sales dels Cinemes Girona tots els dies i tantes vegades com es vulgui, excepte a les òperes, ballets, directes, festivals o projeccions especials.

Enguany la campanya s’articula mitjançant una sèrie de vĂ­deos penjats a Youtube i a les xarxes socials dels cinemes on s’expliquen les ‘Històries dels abonats dels Cinemes Girona’ testimonis de gent que, any rere any, gaudeixen de l’abonament. 

Des de l’inici de la posada en marxa de la promociĂł de l’abonament anual, els Cinemes Girona han estat pioners en polĂ­tiques de recuperaciĂł de pĂşblic. Davant la caiguda del sector de l’exhibiciĂł en els darrers anys, el pĂşblic dels Cinemes Girona ha augmentat, aconseguint any rere any nous abonats, amb un total de mĂ©s de 10.000 visitants l’any.

L’abonament es podrĂ  comprar a travĂ©s del web d’entrades de El PeriĂłdico.

NOTA DE PREMSA

.

FOTOGRAFIES
VIDEOS