ARTIG GALLERY

La galeria d'art online. www.artiggallery.com

lacosta

_Artig Gallery Ă©s una nova galeria d’art online que promou obres originals d’artistes emergents a nivell internacional, des de quadres a fotografies, gravats, escultures o il·lustracions acuradament seleccionades i comisariadas per un equip de curadors de renom internacional.

A mĂ©s d’una galeria, Artig Gallery, Ă©s una plataforma creada per a que joves artistes puguin promocionar, mostrar, exposar i oferir les seves obres a un pĂşblic internacional ampli i a preus assequibles. Es dirigeix a una nova generaciĂł de col·leccionistes i amants de l’art contemporani familiaritzats amb el mĂłn digital.

El visitant a la galeria pot trobar una gran oferta d’art i disseny a preus assequibles, des dels 100 euros a un mĂ xim de 5.000 euros. A mĂ©s de comprar art tambĂ© pot descobrir i conèixer la història que hi ha darrere de cada peça o conèixer nous artistes emergents.

La galeria Ă©s pionera a oferir art original i assequible d’artistes emergents amb gran potencial en un mercat que segueix sent majoritĂ riament offline. Entre els seus artistes es poden trobar escultures del valenciĂ  Rafael AmorĂłs, fotografies en ediciĂł limitada del fotògraf alemany Dirk Brömmel, collages de l’artista Jimmy Millán, treballs de la fotògrafa madrilenya Sara Janini, pintures i ilustracions de la jove talent Carla Cascales, els collages de l’artista suĂŻssa Gwen Versluis o les pintures del realista Luis GĂłmez MacPherson, entre moltĂ­ssims d’altres. A Artig Gallery es poden trobar tambĂ© col·leccions cĂ psula en exclusiva per a la galeria d’artistes ja establerts com, per exemple, fotografies de LluĂ­s Llongueras o litografies del postista Antonio Beneyto.

x

DOSSIER DE PREMSA (CATALĂ€)

DOSSIER DE PREMSA (CASTELLĂ€)

x

FOTOGRAFIES