PER MOLTS ANYS, FESTIVAL ZOOM!

lacosta

El Zoom, el Festival Internacional de Ficció Televisiva i Formats, celebra la seva 15a edició. Moltes felicitats per la súper feina feta i per molts anys més!

Enguany el festival retrà un homenatge al periodista Àngel Casas, Premi d’Honor i al programa de televisió Saber y ganar, Premi Tu ets la tele. El certamen reconeix també Bruna Cusí com a actriu promesa i la producció Nit i Dia de TV3 i Mediapro com a millor sèrie espanyola de l’any.

El festival, que tindrà lloc del 21 al 26 de novembre a Igualada i Barcelona, pre-estrenarà una cuidada selecció de produccions internacionals de cinema per a televisió realitzades en els darrers anys.

Com a novetat, el Zoom crea la primera edició del Talent Campus, una estada formativa durant els dies del festival per a desenvolupar nous formats, amb el guiatge i la col·laboració de professionals del sector. 

Les Sessions Movistar+ porten al festival la pre-estrena de la sèrie original Vergüenza, protagonitzada per Javier Gutiérrez i Malena Alterio, a més de la projecció de dos capítols de La Zona i una Zoom Class.

Notícies Relacionades

noti_crea

CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet

La primera edició d'aquesta festa al Districte Cultural de L'Hospitalet és un dels imprescindibles de la setmana. És una jornada…

zoom

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

zoom_noti

Llarga vida al Zoom Festival!

El Zoom, Festival Internacional de Ficció Televisiva celebra 15 anys! Per molts anys! No us perdeu aquesta cita pels enamorats…