ELS AMANTS DE LA CERVESA TENEN UNA CITA - La Costa

lacosta
web cerve

La¬†Fira de Cerveses del Poblenou¬†tindr√† lloc el¬†7, 8 i 9 de juliol¬†al Parc del Poblenou (Barcelona). Durant tres dies esdevindr√†¬†l’epicentre de l’escena cervesera actual. Un esdeveniment pioner de promoci√≥ de la cultura cervesera artesana a Barcelona i que l’edici√≥ passada va acollir m√©s de¬†25.000 visitants.

Un dels trets diferencials d’aquesta fira √©s el fet que¬†hi assisteixen els productors de les cerveses¬†(no els distribuidors) i s√≥n ells mateixos qui expliquen als assistents com fabriquen i produeixen les seves cerveses.

La Fira es composa per¬†expositors locals¬†que s√≥n seleccionats entre els millors de tot l’estat espanyol.¬†A m√©s d‚Äôuna important pr√®sencia de cerveseries de Catalunya, tamb√© en venen de Gal√≠cia, Madrid, M√†laga i Cant√†bria. Els¬†internacionals¬†cada cop s√≥n m√©s i de primer nivell. Enguany hi haur√† 20¬†cerveseries¬†estrangers provinents d’EUA, Noruega, It√†lia, B√®lgica, Anglaterra, Pol√≤nia, Gr√®cia, Panam√†, Fran√ßa,¬†Bulg√†ria, Su√®cia, Esc√≤cia i R√ļssia.

Una de les grans novetats d’aquesta sisena edici√≥ de¬†La Fira de Cerveses del Poblenou¬†√©s la incorporaci√≥ d’una zona de¬†‘brew pub’, que s√≥n bars que produeixen la seva pr√≤pia cervesa en el seu¬†mateix local. Una tend√®ncia dintre del sector i que enguany compatr√† amb 5 representats dins la Fira:¬†Black Lab, Garage, NaparBCN, BarnaBrew y Brewpub Le Sec.

Per a cada edici√≥ de la Fira¬†es crea una cervesa especial que nom√©s es pot tastar durant els tres dies¬†de l’esdeveniment¬†i que cada any¬†√©s produ√Įda per una cerveseria diferent. Per a la cervesa d’aquest any els productors s√≥n Mala Guissona, d’Euskadi, en col¬∑laboraci√≥ amb Free Lions d’It√†lia.¬†Totes les cerveses de La Fira es serveixen en un got de vidre fabricat per¬†Spiegelau, especialista en la fabricaci√≥ de gots de cristall per a tastos de cervesa.

El dissabte 8 de juliol, en el marc de la Fira, se¬†celebrar√† el lliurament de premis del¬†III Campionat Nacional de Cerveses, per a guardonar les millors cerveses produ√Įdes comercialment dintre de l’estat espanyol. La passada edici√≥ s’hi varen presentar al voltant de 180¬†cerveses diferents.

Completen l’oferta de la Fira¬†xerrades i confer√®ncies¬†adre√ßades a professionals del sector,¬†presentacions a c√†rrec de mestres cervesers¬†i experts,¬†tastos de cerveses,¬†gastronomiaamb 12 foodtrucks (Muns, Reina Croqueta, The Big Whim, Mosquito, Masala 73, Pulponeta, Eureka, Sambarilove, Mandonga, Pebre Negre, Fuxia y Balius) i¬†actuacions musicals i dj¬†(una programaci√≥ a c√†rrec de Miguelito Superstar de la Fundaci√≥n Tony Manero).

En unes setmanes donarem a conèixer tota la programació amb més detall i totes les cerveses i marques que hi seran representades en aquesta sisena edició de la Fira del Poblenou.

Notícies Relacionades

BlogTapaTour

√ąXIT DE LA PRIMERA EDICI√ď D'HOTEL TAPA TOUR

M√©s de 3.000 persones participen a la 1¬™ edici√≥ d'Hotel Tapa Tour i els guanyadors s√≥n El Condes de Barcelona,…

Albert Bello_Oriol Sana (BOSTON BRIDGES 5)

Tornen els vermuts de l'Hora del Jazz!

Aquest diumenge arrenca una nova edici√≥ del festival L'Hora del Jazz - Memorial Tete Montoliu envair√† tot el mes de…

Captura de pantalla 2016-12-07 a las 12.24.34

EL CIRC M√ČS CONTEMPORANI EN PROC√ČS DE CREACI√ď

La Central del Circ obre les seves portes per a mostrar el treball en proc√©s de creaci√≥ de 4 companyies…