UTOPIAMARKETS IL·LUSTRACIÓ

20, 21 y 22 de octubre. Utopia126 (Barcelona)

lacosta

UtopiaMarkets Il·lustració celebra la seva primera edició el 20, 21 i 22 d’octubre a Utopia126, una fàbrica modernista convertida en un espai singular al barri del Poblenou.

El mercat reunirà una setantena d’il·lustradors que hi seran presents i vendran la seva obra directament al públic, entre els quals hi ha Miguel Gallardo, Javier Mariscal, Flavita Banana, Javirroyo, Karin du Croo, Mariona Omedes i Clàudia Vives-Fierro. Pots consultar tots els participants aquí.

UtopiaMarkets s’inaugurarà amb un concert il·lustrat del grup Doble Pletina i nombrosos il·lustradors, organitzat conjuntament amb el Bill Festival. Les dues iniciatives han unit forces per proposar i promoure un cap de setmana ple d’activitats al voltant del món de la il·lustració a Barcelona.

Durant els tres dies, a més del mercat, s’oferirà un complet programa d’activitats que inclourà, entre d’altres, tatuatges, projeccions, conferències, murals pintats en directe, instal·lacions, retrats o tallers per a nens.

Rep la col·laboració principal de la Fundació Banc Sabadell, el patrocini de l’Hotel Alma Barcelona, Gramona i Estrella Damm; el suport de la Fundació Catalunya Cultura i l’Ajuntament de Barcelona, i la col·laboració de Vueling, Cafés El Magnífico i Sans & Sans.

. 

x

DOSSIER DE PREMSA – CATALÀ

DOSSIER DE PREMSA – CASTELLÀ

HORARIS

XX

FOTOGRAFÍAS