No et perdis el mercat de fotografia d'UtopiaMarkets! - La Costa

lacosta
utopia noti no borrar

El mercat UtopiaMarkets Photo tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de març a l’espai Utopia 126 deBarcelona. Després de l’èxit que va tenir la primera edició al juny de l’any passat, el mercat repetirà el format però introduint nous autors, noves activitats i redissenyant els diferents espais per fer-los més còmodes al públic assistent.

A UtopiaMarkets Photo es podrà comprar fotografia de qualitat directament als autors, que estaran presents els tres dies del mercat. D’aquesta manera, la fotografia serà més accessible al públic, que a més de comprar podrà descobrir i conversar amb els autors. També es podran trobar productes relacionats amb el món de la fotografia, com fotollibres i d’altres objectes fotogràfics.

Hi participaran prop de 60 fotògrafs, consagrats i emergents, de totes les tècniques i estils, a més d’escoles, editorials, botigues i impremtes.

Els fotògrafs que hi participaran són Joan Alvado, Akashi Photos, Israel Ariño, Ariadna Arnés, Caterina Barjau, Jordi Bernadó, Xavi Bou, Lluís Bover, Gerard Boyer, Jordi Calafell Garrigosa, Maite Caramés, Tas Careaga, Gemma Comas, Dídac Cortina, Enric Duch, Pep Escoda, Carmen Escudero, Francesc Fàbregas, Lucía Faraig, Roberto Feijoo, Rosa Feliu, Santiago Garcés, Eli Garmendia, Carlos González Armesto, Manuel Granados, Sasha R. Gregor, Raul Guillamón, Maria Huerga, Marcel Juan, Manolo Laguillo, Anita Licis-Ribak, Josep Maria de Llobet, Miquel Llonch, Alex Llovet, Nuria López Torres, Cesar Lucadamo, Héctor Mediavilla, Bernat Millet, Mario Montero, José María de Orbe, César Ordóñez, Carlos Pericás, Luis Plana del Llano, Lluc Queralt, Luis Reina, Victoria Rodríguez Cruz, Marc Rosés, Mònica Rosselló, Martí Sala, Jordi Sarrà, Clara Sopeña, Joan Tomás, Xavier Torres-Bacchetta, Guillem Trius, Manuel Ubeda, Ainhoa Valle, Guillem Vidal i Jordi Vilella.

El mercat es completarà amb un extens programa d’activitats. Entre elles, tallers per a totes les edats, exposicions, xerrades i conferències d’experts i de gent coneguda de la cultura de Barcelona.

A més, el públic assistent podrà fer-se retratar in situ per fotògrafs com Maria Espeus o Teresa Peyrí. 

El mercat comptarà també amb servei de bar i amb un ampli i complet espai gastronòmic.

Notícies Relacionades

ARRENCA EL MÉS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El Més Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindrà lloc la 12a…

alternativa

EL PALMARÈS DE L'ALTERNATIVA

Havarie, de Philip Scheffner, i Schicht, d'Alex Gerbaulet, guanyen els premis a millor llargmetratge i millor curtmetratge del l'Alternativa, el…

FOTO WEB

ÈXIT DE LA CAMPANYA 'NADAL AL MUSEU'

Des de La Costa ens hem encarregat de crear i comunicar 'Nadal al Museu', una campanya impulsada a les Comarques…