EL COREÒGRAF LAUTARO REYES ESTRENA "CANIBALISMO" A HIROSHIMA - La Costa

lacosta
canibalismo noticia

El jove core√≤graf xil√®¬†Lautaro Reyes¬†estrena aquest cap de setmana a la sala Hiroshima la segona part de la investigaci√≥ coreogr√†fica que va presentar a la sala a l’octubre sota el t√≠tol¬†Estereotipo. Si aquella era una pe√ßa pensada per a dos int√®rprets, aquesta segona versi√≥, que porta per t√≠tol¬†Canibalismo, est√† pensada per a quatre int√®rprets.

Definit pel cr√≠tic Jordi Sora com “una de les veus m√©s personals de l’actual panorama de la dansa”¬†Lautaro Reyes¬†reflexiona a¬†Canibalismo¬†sobre el desig com a motor existencial de l’√©sser hum√†, m√©s enll√† del sexe. El core√≤graf parla de canibalisme des de la creen√ßa de qu√® les relacions personals de les persones estan plenes de necessitat d’alimentar-se, figuradament, de persones, idees, sentiments, etc.

Amb la seva companyia¬†C√°mara L√ļcida, Lautaro treballa el moviment com un mecanisme capa√ß de generar estats mentals i¬†arrenca un di√†leg coreogr√†fic amb l‚Äôespectador a trav√©s d‚Äôeines senzilles com la repetici√≥, el c√†non i la variaci√≥, construint un nou marc d‚Äôexposici√≥ formal. Aprofita l’√ļs est√®tic de la composici√≥ coreogr√†fica per guiar al p√ļblic cap a llocs interns dels int√®rprets.

Notícies Relacionades

750x300_ Likes_Nuria Guiu_foto de Alice Brazzit_03

N√öRIA GUIU ESTRENA "LIKES" A LA SALA HIROSHIMA!

La sala Hiroshima presenta una de les seves principals apostes de la temporada: l'espectacle Likes de la core√≤grafa i ballarina…

noticia_verocendoya

El nou espectacle de la Cia. Vero Cendoya, a la Sala Atrium!

No et perdis 'IF (L'√ļltim desig)', l'espectacle de dansa ‚Äď teatre dirigit per Vero Cendoya i inspirat en un text…

Flying Pigs_EulaŐÄlia BergadaŐÄ_07_webcosta

FLYING PIGS D'EULÀLIA BERGADÀ A LA SALA HIROSHIMA

La jove core√≤grafa Eul√†lia Bergad√† presenta del 19 al 22 de maig Flying Pigs, un espectacle amb ballarins, m√ļsics i…