30.000 personas han asistido a la Fira del Poblenou

lacosta

La Fira del Poblenou, la fira de cerveses artesanes més gran de l’estat

Basqueland Brewing Project d’Euskadi ha estat la cerveseria guanyadora del III Campionat Nacional de Cervesa, que premia les millors cerveses produïdes a l’estat espanyol.

La Fira del Poblenou, s’ha convertit en l’epicentre de l’escena cervesera actual, amb la participació de més de 200 varietats de cerveses artesanes de 14 països diferents. Un esdeveniment pioner dins de la cultura cervesera artesana a Barcelona.

La Fira del Poblenou ha tingut lloc el cap de setmana (7, 8 i 9 de juliol) al Parc del Poblenou (Barcelona). Un esdeveniment pioner de promoció de la cultura cervesera artesana a Barcelona i que ha rebut la visita de 30.000 visitants. Un dels punts diferencials d’aquesta fira és el fet que assisteixen els productors de les cerveses (no els distribuïdors) i són ells mateixos els que expliquen als assistents com fabriquen i produeixen les seves cerveses.

Aquest any a la Fira han participat un total de 48 cerveseries; 23 expositors nacionals que han estat seleccionats entre els millors de tot Catalunya i altres llocs de l’estat espanyol com Galícia, Madrid, País Basc, Màlaga i Cantàbria. I també cerveseries internacionals, que cada vegada tenen més presència a la Fira, amb un total de 20 cerveseries estrangeres provinents dels EUA, Noruega, Itàlia, Bèlgica, Anglaterra, Polònia, Grècia, Panamà, França, Bulgària, Suècia, Escòcia i Rússia.

Una de les grans novetats que ha tingut més èxit d’aquesta sisena edició de La Fira del Poblenou ha estat la incorporació d’una zona d’ ‘brew pub’, que són bars que produeixen la seva pròpia cervesa en el seu mateix local. Una tendència dins el sector

Basqueland Brewing Project és la cerveseria guanyadora del III Campionat Nacional de Cervesa

Dissabte 8 de juliol, en el marc de la Fira, es va celebrar el lliurament de premis del III Campionat Nacional de Cerveses, per guardonar les millors cerveses produïdes comercialment dins de l’estat espanyol.

S’han presentat al voltant de 200 cerveses diferents i la cerveseria guanyadora d’aquest any ha estat Basqueland Brewing Project, d’Euskadi.

En aquest enllaç pots consultar tots els premiats del Campionat Nacional de Cerveses 2017

Notícies Relacionades

PAS_POST

ÚLTIM CAP DE SETMANA DEL PAS!

Obeses (amb la Coral Ars Nova de Martorell) i el flamenc de Sonia Olla & Ismael Fernández, protagonistes de l'últim…

ELS AMANTS DE LA CERVESA TENEN UNA CITA

La Fira de Cerveses del Poblenou tindrà lloc el 7, 8 i 9 de juliol i mostrarà més de 200…

ARRENCA EL MÉS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El Més Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindrà lloc la 12a…